top of page

HEJ!

bild_SI_richter_simsek_lågupplöst_lite

Du är  välkommen att höra av dig direkt till mig!

maria@motestecknare.se
tel: 0709411881

INSPIRATIONSBREV

brevfågel_edited.png

Jag som driver Mötestecknare är Maria Richter Simsek och arbetar som grafisk facilitator och graphic recorder. Det innebär att jag leder samtal, designar workshops, ritar live under konferenser och illustrerar så att alla förstår. Jag stödjer också projekt- och processledare i mötesledning och att designa medskapande processer. 

Kunskapen har jag fått genom 15 års erfarenhet och utbildning vid process- och projektledare vid  ledarskapsskolan Kaospiloterna och bachlor i retorik och kulturvetenskap från Göteborgs universitet. Sedan 2006 har jag varit egen företagare och arbetat både för ideell, privat och offentlig sektor inom områdena hållbar utveckling, jämställdhetsintegrering och lärande. Viktiga ledord i Mötestecknaren är resiliens, innovation och involvering. Jag tror att samarbete är en av de viktigaste lösningarna för för att lösa komplexa utmaningar. Med systemiskt arbetssätt hjälper jag grupper att tänka tillsammans och utveckla lösningar som förändrar. 

Jag bor på lansbygden, odlar och bygger och är engagerad i frågor som rör landsbygdens förutsättningar och möjligheter. Som anställd har jag drivit nationella projekt som Aktiva byar, som nominerades till bästa landsbygdsprojekt 2019, och även regionala projekt som Permapilot och Synvända inom ramen för landsbygdsprogrammet och Leader Linné Småland.  

Vill du har inspiration inom grafisk facilitering och mötesledning?
Jag skickar ett brev i månaden med bilder, material och länkar som jag inspireras av. 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page