top of page
grafisk facilitering workshop.PNG

Kurs & lärande

Jag skapar läroprocesser för grupper, projekt och organisationer inom fälten grafisk facilitering, mötestecknande och visuellt tänkande.  Jag har undervisat flera år som gästlärare på Linnéuniversitets avdelning för design och även vid folkhögskola och interna läroprocesser för offentlig verksamhet. Jag erbjuder både öppna kurser och särskilt utformade utbildningar.
 
ANMÄLAN ÖPPEN: GRAFISK FACILITERING - leda samtal med bild

Heldag, Vandalorum i Värnamo, 30:e November. 

Detta är en praktiskt utbildning där du får träna på att teckna och uppleva grafisk facilitering. Kursen är för dig som vill använda bild som stöd vid ledning av samtal och möten. Utbildningen hålls på Konst - och Designmuseet Vandalorum, Värnamo.

Under kursen får du träna på att visualisera processer, teckna användbara basformer och skapa ett eget grafisk bildbibliotek som hjälper dig i mötesledning och dialog. Du kommer få testa och uppleva många olika grafiska verktyg och visuella mallar som är användbara i möten, workshops och samtal. 
 
Kursavgift: 2800kr exl moms.
Ingår gör: Lunch, förmiddags- och eftermiddagsfika och inträde till  museets utställningar. Det finns 15 platser och först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 20:e oktober. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta maria@motestecknare.se


Feedback från kursdeltagare 

”Kursen var både inspirerande och bjöd på ny kunskap och nya synvinklar på digitala möten. Tack Maria, mina digitala möten är mycket ner kreativa efter din kurs!"

LENA HÅKANSSON,
Universitetslektor. Institutionen för design vid Linneuniversitetet.

"Maria är inte bara en otroligt erfaren och duktig lärare, hon har också ett väldigt avslappnat sätt att förmedla sin kunskap. Från kursen Digitala möten och grafisk facilitering fick jag en rad olika redskap att använda på mina egna kurser och möten!"

MARIA SWENNBECK, 
Lärare i Permakultur, Holistic Gardening. 

"Kursen gav en bra inblick i ett antal digitala verktyg och metoder för att skapa inbjudande och inspirerande rum att arbeta i för mindre och större grupper!"

STEPHAN HRUZA,  Teacher in design for sustainable development at Design + Change at Linnaeus University

bottom of page